РУМА via СРБИЈА

За мислеће људе

ВЕНИШ ОКСИ ИНТЕЛИЏЕНС ПЛУС (или: Горица Нешовић, више пута дневно, обавезно) 19. јуна 2009.

Filed under: 05. Култура — РУМА via СРБИЈА @ 6:22

IMG_06177_bigДа су медији, тј. њихови директори (уредници, остали, …) у веееееликој кризи (или неколико врста исте) сваки дан (више пута дневно и ноћно) уверава нас Горица Нешовић, директорка радиа Б92. Ево како:
ОБАВЕЗНО је конзумирамо у јутарњем радио и ТВ програму Б92 (са све Драганом Илићем приде) СВАКИ ДАН. Парада кичерских одређивања лоших параметара урбаног; као, они знају, а ми остали смо кулови и џулови. Јефтино.
НЕДЕЉОМ УВЕЧЕ, у „Причи никад краја“ према књизи просечног квалитета, Самиздат Б92; сумњиве теме са још сумњивијим гостима; толико неукуса, поготову кад вам се сугерише да „ово јело са пилећим остатцима од 3-4 дана направите на брзину, кад вас изненаде гости. Укусно је, а они неће ни приметити ШТА СТЕ ИМ СЕРВИРАЛИ“.( !?)
СВАКИ ДАН, у реклами за Vanish … средство за чишћење флека. Горичин глас је неоспорно препознатљив, а убедљив онолико колико верујемо да тај окси екшн ради оно што нам се показује. Као да ми не знамо шта је комјутерска графика, фото-шоп или нешто слично.
У очекивању демантија за последњу тврдњу или било каквог реаговања горе (не мож’ бити горе) наведене Горице, надамо се да се (и) оваквим понашањима бави негде нека Комисија за сукоб интереса … . Ако то Веран (Матић) допусти.


 

Постави коментар