РУМА via СРБИЈА

За мислеће људе

ЗАХВАЛАН ЗА ЗДРАВЉЕ 19. августа 2009.

Filed under: 07. Свакодневница — РУМА via СРБИЈА @ 6:22

693f1240244900

Наш суграђанин, познати аутолимар  из Лењинове улице, Сафет Талић, често је у редакцији „Румагазина“ и увек је насмејан а и добро се држи. Питали смо га шта је тајна те виталности, осим што знамо да је срећни прадеда јер то је животна радост по себи, поготову у његовим годинама (75).
Сафет нам каже да за то може да захвали само двојици лекара који су му спасли живот од тешких компликација због болести. Зато нас је замолио да, без обзира што је од тих његових мука прошло и пар година, преко нашег гласила изрази своју захвалност онома који су га усрећили.
Сафетови усрећитељи су хирурзи. Један је хирург сремскомитровачке болнице др.Милан Латковић. Други је, такође хирург, др.Павле Милошевић из Покрајинске болнице у Новом Саду. Њих двојица су, својевремено, нашег Сафета извукли из мртвих.
Сафет им се захваљује и дан-данас за сваки тренутак у којем максимално ужива у животу,  у својој породици, у свом граду, у данашњем дану. И обојици им жели све најбоље, лично и у каријерама, које су и онако импозантне. Да, има и многа контра случајева, каже Сафет. Али, њему се посрећило и отуд тај животни елан.
Наздравље !

Advertisements
 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s