РУМА via СРБИЈА

За мислеће људе

САМОСТАЛНИ СМО И НЕЗАВИСНИ !!! 29. септембра 2009.

Filed under: 01. Реч Уредника — РУМА via СРБИЈА @ 6:22


ОСИМ ТОГА СМО И НЕВЛАДИНИ, НЕПОЛИТИЧНИ, НЕУПЛАШЕНИ, НЕОСТРАШЋЕНИ. И НИЧИЈИ СМО. ЈЕДИНО ПРИПАДАМО ГРАЂАНИМА.

ОВАЈ МАЛИ ТРАКТАТ О УДРУЖЕЊУ ГРАЂАНА „ЗА ПРЕПОРОД ОПШТИНЕ РУМА“ ПИШЕМО ЗБОГ ТОГА ШТО У ПОСЛЕДЊЕ ВРЕМЕ СЛУШАМО ТЕЛЕФОНОМ И У ЛИЧНОМ КОНТАКТУ ОД ГРАЂАНА ДА СМО СЕ, КАО УДРУЖЕЊЕ, РАСФОРМИРАЛИ… ДА СМО ПРЕСТАЛИ СА РАДОМ… А ШТО ЈЕ НАЈСМЕШНИЈЕ – ДА СМО СЕ ПРИПОЈИЛИ НЕКИМ ПАРТИЈАМА КОЈЕ СУ У ГРАДСКОЈ ВЛАСТИ….

ЗАШТО НЕ БИСМО ? ХАЈДЕ ДА ВАС ПОДСЕТИМО, МАЛО, КО СМО.

ОВО УДРУЖЕЊЕ ЈЕ, ТЕОРИЈСКИ И ПРАКТИЧНО, ОДГОВОРНИЈЕ, ОБУХВАТНИЈЕ, ТЕМЕЉНИЈЕ, ХУМАНИЈЕ, РАЗНОВРСНИЈЕ  У  НАМЕРАМА И ПОТЕЗИМА, ПОШТЕНИЈЕ, КОНКРЕТНИЈЕ, БОГАТИЈЕ СТРУКОМ , МЛАДОШЋУ, ЗНАЊЕМ…И, ШТО ЈЕ НАЈВАЖНИЈЕ , ОБАВЕШТЕНОШЋУ БИТНОМ ЗА ОНЕ КОЈИ НАМ СЕ ОБРАЋАЈУ, ОД БИЛО КОЈЕ СТРАНКЕ ИЛИ ПАРТИЈЕ У ГРАДУ И ОПШТИНИ. МАЛО КО ЈЕ КОД НАС ДОШАО А ДА НИЈЕ ОТИШАО СА НАДОМ, АКО ВЕЋ НЕ СА РЕШЕЊЕМ ЗА НЕКИ СВОЈ ПРОБЛЕМ.

САМО У  ТРЕНУТКУ ДОК ОВО ЧИТАТЕ УДРУЖЕЊЕ СЕ БАВИ ЈЕДНОМ КОМПЛЕКСНОМ ХУМАНИТАРНОМ ПРИЧОМ, ЗАПОШЉАВАЊЕМ НЕКОЛИКО МЛАДИХ ЉУДИ, РЕШАВАЊЕМ ЈЕДНОГ СТАМБЕНОГ ПРОБЛЕМА И НЕКОЛИКО МЕДИЦИНСКИХ….СВЕ ОВО МОЖТЕ КОНТИНУИРАНО ДА ПРАТИТЕ НА   САЈТУ  НАШЕГ  „РУМАГАЗИНА“:

У ГОСТЕ НАМ ДОЛАЗЕ ПРЕДСТАВНИЦИ ОЗБИЉНИХ СТРАНАКА, ПАРТИЈА, РАЗНИХ АСОЦИЈАЦИЈА И УДРУЖЕЊА. ИНТЕНЗИВНО КОМУНИЦИРАМО СА  ВЛАДИНИМ И НЕВЛАДИНИМ СЕКТОРОМ ВАН НАШЕ СРЕДИНЕ,СА ДОНАТОРИМА, ДОБРОТВОРИМА…

ШТА ЋЕТЕ ВИШЕ ?

И, ЗАР СТВАРНО МИСЛИТЕ ДА НАМ ТРЕБА ДА СМО СА НЕКИМ, МА КО ТО БИО ? ДА СМО НЕЈАКИ ? А ТОЛИКО ПРОБЛЕМА ЈЕ ОКО НАС ДА САМО ЧУТИ ИХ, А КАМОЛИ РЕШАВАТИ ИХ, ЗНАЧИ ДА ИМАМО СНАГУ, ДА УМЕМО, ДА МОЖЕМО…

А ДА СЕ НЕ ХВАЛИМО –  ДОЂИТЕ ДА ВИДИТЕ. ДА НАС УПОЗНАТЕ И ДА ПОДЕЛИТЕ СА НАМА ОНО ШТО ВАС РАДУЈЕ ИЛИ МУЧИ. ДОДУШЕ, ОВОГ ДРУГОГ ЈЕ УВЕК ВИШЕ, АЛИ ТУ СМО И ВИ И МИ ДА ТО СМАЊИМО.

ЗАШТО ВАМ СЕ ОБРАТИО УРЕДНИК „РУМАГАЗИНА“ А НЕ НЕКО ОД ОНИХ КОЈИ ВОДЕ УДРУЖЕЊЕ ? ЈЕДНОСТАВНО : СВИ СМО РАВНОПРАВНИ, КОД НАС   Ј Е С Т Е    ДЕМОКРАТИЈА. СВЕ  ШТО СЕ ДЕШАВА  ДОЛАЗИ РЕДАКЦИЈИ.  КАО ДЕО ТИМА УДРУЖЕЊА  ОНА ВАМ СЕ ОБРАЋА КАД ГОД ЈЕ ТО ПОТРЕБНО.

ДАКЛЕ, НЕ БРИНИТЕ. ИМА НАС. И СВОЈИ СМО.

Advertisements
 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s